Julemeny
Velg det som passer – julebord eller catering. Vi har mat og lokaler til alle anledninger.
Minimum 20 personer
Lefse med sylte, rødløk, sennep og rødbeter | ||
Lefse med rakfisk, rødløk og seterrømme | ||
Halve egg med lakserogn | ||
Gravlaks med dansk rugbrød og sennepssaus | ||
Urtemousse på bruschetta med bacon, sjampinjong og sylteagurk | ||
Salat med sprøstekt spekemat, rødvinssirup og parmesan | ||
Julespyd på en seng av rødkål og eplesalat (varm) | ||
Grillet pinnekjøtt med rotmos og grov sennepssaus | ||
Røstipotet med sopp og ramsløk | ||
Salat, brød og smør | ||
Julebord på huset: kr 490,– med dessert / kr 440,– uten dessert | ||
Catering: kr 430,– med dessert |
Minimum 15 personer
Ribbe | ||
Pinnekjøtt | ||
Medisterkaker | ||
Julepølse | ||
Surkål | ||
Rødkål | ||
Kålrabistappe | ||
Julesaus | ||
Hvit saus til pinnekjøtt | ||
Mandelpotet | ||
Tyttebær | ||
Dessert (riskrem eller karamellpudding) | ||
Julebord på huset: kr 425,– med dessert | ||
Catering: kr 395,– med dessert |
Ribbe | ||
Medisterkaker | ||
Julepølse | ||
Surkål | ||
Rødkål | ||
Julesaus | ||
Mandelpotet | ||
Tyttebær | ||
Dessert (riskrem eller karamellpudding) | ||
Julebord på huset: kr 313,– med dessert / kr 249,– uten dessert | ||
Catering: kr 295,– med dessert / kr 230,– uten dessert |
Pinnekjøtt | ||
Julepølse | ||
Kålrabistappe | ||
Mandelpotet | ||
Hvit saus | ||
Tyttebær | ||
Dessert (riskrem eller karamellpudding) | ||
Julebord på huset: kr 339,– uten dessert / kr 409,– med dessert | ||
Catering: kr 325,– uten dessert / kr 395,– med dessert |
Pris | Allergener | |
---|---|---|
Julekake med rosiner | kr 40,– | 1, 2, 3 |
Serinakaker | kr 65,– | 1, 2, 3, 4 |
Berlinerkranser | kr 70,– | 1, 2, 3 |
Brune pinner | kr 70,– | 1, 2, 3, 4 |
Kransekakestenger | kr 110,– | 2, 4, 14 |
Konfektstenger | kr 130,– | 2, 4, 14 |
Sarah Bernhardt | kr 70,– | 2, 3, 4, 14 |
Kokosmakroner | kr 60,– | 2 |
Marvpostei | kr 60,– | 1, 2, 4 |
Kransekake, festpyntet | kr 450,– | 2, 4 |
Kransekake, upyntet | kr 380,– | 2, 4 |

Allergener
1. Gluten
2. Egg
3. Melk
4. Nøtter
5. Skalldyr
6. Bløtdyr
7. Fisk
8. Peanøtter
9. Selleri
10. Sennep
11. Sesamfrø
12. Svoveldioksid
13. Lupin
14. Soyabønner