Julemeny

Velg det som passer – julebord eller catering. Vi har mat og lokaler til alle anledninger.

Minimum 20 personer

Lefse med sylte, rødløk, sennep og rødbeter
Lefse med rakfisk, rødløk og seterrømme
Halve egg med lakserogn
Gravlaks med dansk rugbrød og sennepssaus
Urtemousse på bruschetta med bacon, sjampinjong og sylteagurk
Salat med sprøstekt spekemat, rødvinssirup og parmesan
Julespyd på en seng av rødkål og eplesalat (varm)
Grillet pinnekjøtt med rotmos og grov sennepssaus
Røstipotet med sopp og ramsløk
Salat, brød og smør
Julebord på huset: kr 490,– med dessert / kr 440,– uten dessert
Catering: kr 430,– med dessert

Minimum 15 personer

Ribbe
Pinnekjøtt
Medisterkaker
Julepølse
Surkål
Rødkål
Kålrabistappe
Julesaus
Hvit saus til pinnekjøtt
Mandelpotet
Tyttebær
Dessert (riskrem eller karamellpudding)
Julebord på huset: kr 425,– med dessert
Catering: kr 395,– med dessert
Ribbe
Medisterkaker
Julepølse
Surkål
Rødkål
Julesaus
Mandelpotet
Tyttebær
Dessert (riskrem eller karamellpudding)
Julebord på huset: kr 313,– med dessert / kr 249,– uten dessert
Catering: kr 295,– med dessert / kr 230,– uten dessert
Pinnekjøtt
Julepølse
Kålrabistappe
Mandelpotet
Hvit saus
Tyttebær
Dessert (riskrem eller karamellpudding)
Julebord på huset: kr 339,– uten dessert / kr 409,– med dessert
Catering: kr 325,– uten dessert / kr 395,– med dessert
 PrisAllergener
Julekake med rosinerkr 40,–1, 2, 3
Serinakakerkr 65,–1, 2, 3, 4
Berlinerkranserkr 70,–1, 2, 3
Brune pinnerkr 70,–1, 2, 3, 4
Kransekakestengerkr 110,–2, 4, 14
Konfektstengerkr 130,–2, 4, 14
Sarah Bernhardtkr 70,–2, 3, 4, 14
Kokosmakronerkr 60,–2
Marvposteikr 60,–1, 2, 4
Kransekake, festpyntetkr 450,–2, 4
Kransekake, upyntetkr 380,–2, 4

Allergener

1. Gluten
2. Egg
3. Melk

4. Nøtter
5. Skalldyr
6. Bløtdyr

7. Fisk
8. Peanøtter

9. Selleri
10. Sennep

11. Sesamfrø
12. Svoveldioksid

13. Lupin
14. Soyabønner